House for sale

Gepubliceerd op 31 december 2021 om 11:03

De laatste verbouwing is alweer een tijdje geleden, en dan begint het toch wat te kriebelen. Maar het blijft deze keer bij een klein project, zo’n 40 cm hoog en 20 breed.

Een glazen huis bouwen is best wel een uitdaging. Het vereist planning en geduld. Je moet rekening houden met wat het glas doet, en bij welke temperatuur. Bij te lage temperaturen hechten de onderdelen niet of slecht aan elkaar, en stook je te hoog dan vloeit het teveel en is het beoogde effect weg. Ik heb mijn huis in totaal 4x in de oven gehad (ja ja, ik heb een goeie brandverzekering…), op verschillende temperaturen en in verschillende stadia. Diverse onderdelen zijn apart gestookt. En om reliëf te krijgen voor de planten in de bloembak heb ik gebruik gemaakt van vezelpapier.

Over het algemeen ben ik dik tevreden met het resultaat!

Nu maar afwachten of ik er ook een koper voor kan vinden. 😉

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.