Mijn naam is Linda de Klein, ik woon nabij Stroobos, op het Friese platteland, met man Jan en kat Snoopy, midden in de natuur. Ik leef mijn ongebreidelde fantasie en energie graag uit in verschillende creatieve en artistieke uitingen, zoals tekenen, pottenbakken, mozaïek, boetseren en fotograferen, en sinds een aantal jaren ook glasfusen en schrijven.

De onvoorstelbare verscheidenheid en inventiviteit van de natuur is mijn inspiratiebron, zowel bij mijn figuratieve als mijn abstracte werk. Ik probeer altijd een vleugje kleur en humor aan mijn werk toe te voegen.


Over mijn glas:

Ik beperk mezelf niet graag tot één stijl of onderwerp, vandaar dat mijn werk een grote variatie laat zien, van schalen en panelen tot figuratief werk, in alle mogelijke kleuren en technieken.

De kerstboompjes serie is gemaakt van gerecycled flessenglas en vensterglas, met voetjes van o.a. mdf en oud pallethout.

Het overige glaswerk is gemaakt van Bullseye glas.

Over mijn keramiek:

Mijn fascinatie voor katten uit zich in mijn kattenbeelden en -beeldjes, maar ook alle mogelijke andere dieren leg ik vast in klei. Ik neem graag een loopje met de anatomie om een origineel en humoristisch eindresultaat te verkrijgen.

 

Over mijn mozaïek:

Ik werk graag met allerhande soorten en kleuren mozaïeksteentjes, het liefst gecombineerd. Ik ontwerp hierbij mijn eigen vormen, zoals vissen, slakken, kleine schilderijtjes etc., maar ook groter werk, zoals muurdecoraties voor binnen en buiten.

Naast de hier getoonde objecten, werk ik ook in opdracht. Ik maak graag een uniek werkstuk voor u volgens een door u te bepalen thema, formaat en materiaal (glas, keramiek of mozaïek). Neem in dat geval contact op via het contactformulier of mail naar info@cuprumart.nl.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen